Spring naar content

Onze aanpak

De juiste mensen op de juiste plek.
Dit is hoe Yver dat doet.

01.

Wij herkennen een match meteen

Enerzijds kennen wij de Nederlandse maakindustrie van binnenuit, we weten wat nodig is en herkennen een match meteen. Anderzijds doen wij er alles aan om een gezonde, langdurige werkrelatie te faciliteren.

02.

Kandidaat binnen een week

Na een aanvraag starten wij, samen met onze buitenlandse recruitment partners, meteen de zoektocht. Zelf maken wij altijd de definitieve selectie; de opdrachtgever kan zelf bepalen bij welke stappen hij wil worden betrokken. De kennismaking met de kandidaat vindt online of in Nederland plaats. Soms kan een kandidaat al binnen een paar dagen starten, veel langer duurt het nooit.

03.

Fijne woning op fietsafstand

De randvoorwaarden zijn volgens ons een fijne, degelijke woning op fietsafstand van het werk, uitstekende arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld salaris, een zorgverzekering, en persoonlijke begeleiding. Meer over de woonruimte die onze vakspecialisten bieden vind je hier.

 

04.

Persoonlijke aandacht

Elke vakspecialist krijgt een collega uit ons team als aanspreekpunt toegewezen. Met deze persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen we ervoor dat de verhuizing naar Nederland soepel verloopt. En dat onze vakmensen zich snel thuis én gewaardeerd voelen. Een gemeend warm welkom. Daarbij kunnen ze natuurlijk rekenen op praktische zaken als:

  • BSN en bankrekening
  • Regelmatig persoonlijk contact op ons kantoor, op de werkplek en in de woning
  • Persoonlijke begeleiding bij medische ongemakken, ook in het weekend
  • Stimuleren en faciliteren van integratie, onder meer door cursus Nederland