Spring naar content

Mariusz over zijn ervaring met Yver: véél zorg en aandacht

Mariusz Krajewski vertrok in mei dit jaar vanuit Polen naar Nederland, waar hij als laser operator aan de slag ging bij VDL VDS. Toch best een uitdaging, in je eentje een nieuw leven starten in een (nog) onbekend land. Hij kwam met Yver in contact via zijn neef, die bij hetzelfde bedrijf werkzaam is. Zijn positieve ervaring gaf voor Mariusz de doorslag om met Yver in zee te gaan. En vice versa: met tien jaar ervaring op zak was hij een goede match voor Yver. Mariusz deelt zijn ervaring.

 

“Bij aankomst op het vliegveld werd ik met open armen ontvangen door een medewerker van Yver. Ze hielp me met álle benodigde documenten en papieren en bracht me naar mijn nieuwe thuis. Alles wat ze via de mail beloofd hadden te regelen, werd ook direct waargemaakt. Dit was natuurlijk mijn eerste échte fysieke contactmoment met Yver, dus dat schepte meteen vertrouwen.”

Super betrokken

“Ik ben natuurlijk nog niet zo lang in Nederland, dus is het fijn als er zo nu en dan even bij je wordt ingecheckt. Yver neemt regelmatig contact op én komt wekelijks langs om te kijken hoe het met me gaat. Ze mailen, bellen en halen onzekerheden weg. Ze zijn lekker straight to the point – en dus weet je altijd waar je aan toe bent. Ze zorgen écht voor je, en het is gewoon fijn als iemand naar je omkijkt. Ook als ik iets vraag maken ze meteen tijd voor me vrij.”

Geweldige werkplek, heel fijn wonen

“Een goede werkplek is belangrijk, maar een ‘thuis’ is minstens zo belangrijk. Het leven buiten werk om moet dan ook goed zijn. Op een plek waar je tot rust kan komen en waar je je comfortabel voelt. Ik deel mijn flat met één andere medewerker van Yver en heb hier mijn eigen kamer mét privacy. En het is ook nog op fietsafstand van mijn werkplek, ideaal dus! Ik werk onder andere ook samen met collega’s uit mijn thuisland, dus dat is gemakkelijk communiceren. Het werk is buitengewoon goed en iedereen helpt je graag.”

“Ze zijn lekker straight to the point – dus weet je altijd waar je aan toe bent”