Spring naar content

Opdrachtgever Flowserve – toonaangevende partner van Yver

Één van onze opdrachtgevers is het Amerikaanse Flowserve, wereldwijde fabrikant van pompen, mechanische afdichtingen, afsluiters en actuators. De vestiging in Etten-Leur zocht nieuw personeel en schakelde Yver in. Kees Broos, Supervisor training and instruction bij Flowserve, deelt zijn ervaring.

 

“Onze focus ligt voornamelijk op het vinden van innovators met de juiste expertise en ervaring. Daar wist Yver ons fantastisch bij te helpen. In eerste instantie wilden we de voorgestelde kandidaten graag eerst nog beoordelen aan de hand van hun CV én een proefdag, om te zien wat ze in huis hadden. Dat is nu echt verleden tijd. “

Contact met Yver

“Yver weet waar een echte vakspecialist aan moet voldoen én begrijpt precies wat voor mensen wij nodig hebben. Het maakt dat ze heel gericht kunnen zoeken en zorgt er óók voor dat we veel minder met elkaar hoeven te schakelen. Je kunt het loslaten omdat je weet: het zit wel goed. Op Yver kun je bouwen. Dat bespaart ons heel wat tijd en energie.”

Goede zorg voor medewerkers

“Je merkt aan alles dat Yver oprecht betrokken is. Zowel bij ons als opdrachtgever, als bij de mensen zelf. Ze komen regelmatig over de vloer om te kijken hoe medewerkers functioneren. Daarnaast regelen ze goede huisvesting, vaak op maximaal 10 tot 15 kilometer van de werkplek verwijderd, wat natuurlijk extra prettig is.

De professionals die ze leveren zijn buitengewoon bekwaam in hun vakgebied. Omdat ze zo zorgvuldig geselecteerd worden, zijn ze snel up en running. En ohja, ze spreken Engels – toch wel echt een vereiste.

We hebben inmiddels volledig vertrouwen in Yver’s vermogen om hoogwaardige vakmensen te leveren die direct inzetbaar zijn. Die overtuiging is gebaseerd op jarenlange ervaring: ze leveren altijd uitstekende professionals.”

“Bij Yver weten we: het zit goed, op Yver kun je bouwen”