Spring naar content

Opdrachtgever Wilvo – een duurzaam partnership met Yver

Één van onze opdrachtgevers is het vooraanstaande metaalbewerkingsbedrijf Wilvo. Vanuit de behoefte aan meer personeel, ging het bedrijf op zoek naar een loyale en trouwe partner die hen hierin kon ondersteunen. Yver bleek de juiste match. Kaïn Hendriks, HR-manager bij Wilvo, vertelt ons meer over deze samenwerking.

 

“De samenwerking met Yver loopt al héél lang. Er was ook echt behoefte aan, omdat we personeel tekortkwamen. De benodigde vakmensen konden we niet in de regio vinden, dus werd het tijd om arbeidsmigranten in te schakelen. Maar dan moet je wél de juiste partner vinden om dat avontuur mee aan te gaan. Zonder arbeidsmigranten hadden we onze personele formatie niet kloppend kunnen maken. En hadden we deze groeislag ook nooit gemaakt. Daar zijn we Yver echt dankbaar voor.”

Bovengemiddelde bemiddeling

“Yver zet áltijd een stapje extra om processen goed te regelen. Ze hebben bovengemiddelde aandacht voor het welzijn van de arbeidsmigranten en dat is écht een compliment waard. Je hebt natuurlijk te maken met zaken als huisvesting en vergunningen – en dat regelen ze allemaal. Ze halen de mensen op van het vliegveld, gaan met hen mee naar hun nieuwe woonplek en helpen hen met het regelen van belangrijke documenten. Over een zachte landing gesproken!

De vakkrachten voldoen altijd aan onze eisen. Yver selecteert uiterst zorgvuldig. Dat levert ons technische vakmensen op met de juiste opleiding en serieuze ervaring, die langdurig geplaatst kunnen worden.”

Yver als betrouwbare partner

“Bij Yver ligt de nadruk op een goede screening, gekwalificeerd personeel en duurzame plaatsingen. Ze zijn ontzettend transparant, en óók kritisch op het personeel dat ze leveren. Ook zorgen ze ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Loopt het anders? Dan doen ze er alles aan om het zo snel mogelijk recht te trekken.

De samenwerking staat voorop: Yver denkt altijd met je mee. We doen dit echt samen. Het is geen klant-leverancier relatie, maar een partnership.”

“Het is geen klant-leverancier relatie, maar écht een partnership”