Spring naar content

Vraag en aanbod brengen wij samen

Wij zijn Yver. Wij zijn ijzersterk in het vinden van de juiste technische mensen voor de juiste job. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

De juiste medewerker vinden en verleiden

Met onze ruime ervaring en technische kennis begrijpen we dit vak als geen ander. Door zorgvuldige screening en selectie weten we precies hoe we de technische rollen van onze opdrachtgevers nauwkeurig kunnen invullen. Met direct inzetbare technische kennis en vaardigheden, gekwalificeerd voor de functie en direct waardevol voor jouw organisatie. Dat zijn the skills to perform.

Wat kun je van ons verwachten?

Internationaal netwerk

Met een internationaal netwerk van recruiters zijn we in staat lokaal te werven; onze vaste partners hebben de kennis en het netwerk om een speld in een hooiberg te vinden. Door een zorgvuldig selectieproces en persoonlijke aanpak, komen wij onze beloftes na.

Screening & selectie

De screening & selectie doen wij altijd zelf. Omdat we zelf uit de techniek komen, begrijpen we de profielen en snappen we bedrijfsprocessen. Dat garandeert de juiste mensen op de juiste plek.

Toekomst opbouwen

Een warm welkom is meer dan een dak boven je hoofd, vinden wij. Als wij mensen vragen in Nederland te komen werken, moet dat in alle opzichten een gezonde stap zijn. Ze moeten een volwaardige plek in de maatschappij kunnen innemen, eventueel met het hele gezin. Ze moeten een toekomst kunnen opbouwen. Daarom streven wij ernaar binnen afzienbare tijd een dienstverband met de opdrachtgever tot stand te brengen.

Sterk gemotiveerd

Wees welkom betekent ook: zorg dat je welkom bent. Het mes snijdt aan twee kanten. Onze kandidaten zijn sterk gemotiveerd. Wij spreken pas van een succesvolle bemiddeling als onze medewerkers minimaal een half jaar in dienst zijn, naar ieders volle tevredenheid. Dán hebben we een duurzame arbeidsrelatie tot stand gebracht.

Snel inzetbaar, 
korte inwerktijd

Duurzame relaties ontstaan door aandacht. Wij houden de lijntjes kort en het contact gemakkelijk. Dat schept een band en geeft vertrouwen. Zo weten wij de beste mensen aan ons te binden, die naadloos aansluiten op het gevraagde technisch profiel. Die snel inzetbaar zijn met een kort inwerktraject.

YVER_gr8_portretfotografie_EvN_HR-20

Kennismaken? Altijd welkom!